Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vuokatti Hiihto Special

Sotkamo | Sokos Hotel Vuokatti

Vuokatti Hiihto Special on hyvän mielen hiihtotapahtuma, johon voit osallistua missä tahansa, vaikkapa omalla suosikkiladullasi. Osa tapahtuman tuotosta lahjoitetaan nuorten mielenterveystyöhön, jonka haasteita korona-aika on lisännyt entisestään. Mitä enemmän hiihtäjiä saamme mukaan, sitä enemmän pystymme auttamaan. Ilmoittaudu 8.3. mennessä osoitteessa www.vuokattihiihto.fi!

Hiihtomatkat:
Vuokatti Hiihto Special hiihtomatkat ovat Vuokatti Hiihdosta tutut 10, 30, 50 ja 100 km kainuulainen sprintti. Kaikki matkat voi hiihtää molemmilla hiihtotyyleillä. Voit toki hiihtää myös oman vapaavalintaisen matkan.

Virallinen lähtöaika:
Vuokatti Hiihto Special -tapahtuman virallinen lähtöaika on 20.3.2021 klo 10, mutta hiihtämään voi toki lähteä myös omien aikataulujen mukaisesti.

Osallistumismaksut ja ilmoittautuminen:
Vuokatti Hiihto Special osallistumismaksu on kaikilla hiihtomatkoilla 20 eur/hlö.
Perhehinta (yht. 4 hlöä, 1-2 aikuista ja 2-3 alle 18-vuotiasta lasta) on 50 eur/perhe.
Ryhmähinta 10 hengen hiihtoporukalle on 180 eur/ryhmä.

Osallistumismaksu sisältää: numerolapun ja osallistujamitalin (molemmat postitetaan osallistujille etukäteen), virtuaalisen tulospalvelun, osallistumisen arvontoihin

Kaikkien perhehiihtoon osallistuneiden perheiden kesken arvotaan erikseen liput Vuokatin Seikkailupuistoon!

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 8.3.2021 osoitteessa www.vuokattihiihto.fi.

Retrohiihto:
Vuokatti Hiihto Special on hyvän mielen hiihtotapahtuma. Senpä vuoksi kannustamme osallistujia heittäytymään ja lähtemään laduille hieman retrommalla meiningillä. Jaa retrohenkinen hiihtoasusi, hiihtotyylisi ja/tai hiihtovälineesi somekanavissamme aihetunnisteella #vuokattihiihtospecial ja olet mukana kilvoittelemassa kunnon palkinnoista. Kaksi kovinta retroilijaa palkitaan Salomon S/Max eSkin suksilla uudella Shift In -siteellä ja Halti Pallas -ulkoiluasulla. Raatimme valitsee voittajan klo 15 alkavassa livestriimattavassa kisastudiossa.

Tulospalvelu:
Osallistumismaksun maksaneet hiihtäjät ovat oikeutettuja käyttämään tapahtuman virtuaalista tulospalvelua.
Tulospalvelu on viitteellinen, eikä sen perusteella kannata liikaa paukutella henkseleitä tai katkoa suksiaan

Arvontapalkinnot:
Tapahtumassa ei jaeta sijoituspalkintoja, vaan kaikki palkinnot arvotaan klo 15 alkavan livekisastudion jatkoilla. Arvontapalkintoina on mm. kaksi paria Salomonin S/Max eSkin sukset uudella Shift In -siteellä, 5 pakettia Start -voidesettejä (Rg-sarjan fluorittomia nestevahoja kolmelle kelialueelle) sekä Sokos Hotel -majoituslahjakortti.

Kaikkien perhehiihtoon osallistuneiden perheiden kesken arvotaan liput Vuokatin Seikkailupuistoon!

Etkot ja Jatkot:
Vuokatti Hiihto Special tapahtumassa on tapahtumapäivänä virallinen livestriimattu kisastudio. Etkot -kisastudio lähetetään klo 9-10 ja jatkot klo 15-16. Etkot-lähetyksessä luvassa on mielenkiintoisia ennakkohaastatteluja, viime hetken vinkkejä hiihtopäivään sekä tietysti lähtölaukaus. Jatkoilla käydään läpi tapahtumapäivän fiiliksiä sekä arvotaan tapahtuman arvontapalkinnot.

Sosiaalinen media:
Jaa tapahtumapäivän hiihtofiiliksiäsi sosiaalisessa mediassa joko Facebookin Vuokatti Hiihto Special eventissä tai Instagramissa aihetunnisteella #vuokattihiihtospecial Raatimme palkitsee yllätyspalkinnoilla positiivisia some-postauksia.

Hyväntekeväisyys:
Lahjoitamme tapahtuman tuotosta 3 €/osallistuja (mutta yhteensä vähintään 1000 €) nuorten mielenterveystyöhön Mieli ry:n kautta. Nuorten mielenterveysongelmat ovat lisääntyneet hälyttävästi korona-aikana ja haluamme olla osaltamme auttamassa tässä tärkeässä työssä.

Laturaivo:
Hyvän mielen hiihtotapahtumassa kaikki tapahtumamme osallistujat sitoutuvat laturaivo-vapaaseen toimintaan. Pyydämme ja annamme latua kohteliaasti myös niille hiihtäjille, jotka eivät ole mukana iloisessa tapahtumassamme. Lisäksi tsemppaamme kaikkia 20.3.2021 hiihtoladulla mukana olevia reippailijoita!

Turvallisuus:
Lähde hiihtoladulle vain täysin terveenä. Vältä fyysisiä kontakteja ja pidä riittävät turvavälit muihin ihmisiin. Noudata viranomaisten antamia ja voimassa olevia ohjeita koronapandemiaan liittyen.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.3. klo 9–16

Tapahtumapaikka: 

Sokos Hotel Vuokatti

Sijaintikunta: 

Sotkamo

Postinumero: 

88610

Postitoimipaikka: 

Vuokatti

Tapahtuman lisätiedot: