Albatrossin sydän

Kajaani | Kajaanin Generaattori

Albatrossin sydän kertoo ystävyyden ja toisesta välittämisen merkityksestä ankeiden näkymien ja vastoinkäymisten keskellä. Työttömäksi jäänyt Tenho Kaipainen on aina haaveillut lähtemisestä. Hänen yksinäiset päivänsä kuluvat nyt jokivarren telakalla Albatrossin, pienen hinaajavanhuksen kunnostustöissä. Tarkoituksena on päästä lähtemään lähiaikoina Välimerelle. Erilaiset hidasteet ja vastoinkäymiset seuraavat toisiaan ja mutkistavat suunnitelmia, eikä sopivaa matkaseuraakaan näytä sitkeistä yrityksistä huolimatta löytyvän. Onni ja kaikki hyvä tuntuu olevan hyvin kaukana ja saavuttamattomissa, vaikka kaikki tarpeellinen saattaisi olla hyvin lähellä ja elettävissä, jos sen vain osaisi nähdä. Tenho Kaipaisen paremman elämän tavoittelua siivittävät tutut iskelmät ja aidot 70-luvun purjelahkeet, bleiserit ja kirjoneulotut slipoverit, jotka vievät vanhemmat katsojat suoraan omaan lapsuuteen ja nuoruuteen.

Käsikirjoitus ja ohjaus Anja Tiainen
Näyttelijät Anna-Liisa Heikkinen, Heli Heikkinen, Juha Kangasmäki, Sari Korkkonen, Airi Korpela, Anna-Kaisa Korpinen, Seppo Niskanen, Sirpa Niskanen, Aarne Tampio.
Säestys Heli Heikkinen ja Juha Korpinen. Musiikin ohjaus Anna-Kaisa Korpinen.
Koreografiat Aarne Tampio. Puvustus ja tarpeisto Sari Korkkonen.
Äänisuunnittelu Juha Seppänen. Valot Pekka Moilanen. Juliste Veera Tokkonen

Kesto 1 tunti 15 min. Ei väliaikaa. Liput 15/10 €. Lippuvaraukset puh. 040 818 9962 tai kajaaninharrastajateatteri@gmail.com. Ennakkovaraus suositeltava.

Generaattorille on turvallista tulla. Esityksissä noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita ja suosituksia. Katsomopaikkoja on rajoitetusti, alkuvaiheessa vain 20, joten paikat kannattaa varata etukäteen. Katsojille on saatavilla käsidesiä ja kertakäyttömaskeja. Katsojat ohjataan lipun lunastamisen jälkeen suoraan katsomopaikoille turvaväleistä huolehtien.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 18.5. klo 19
  • su 23.5. klo 15
  • ti 25.5. klo 19
  • su 30.5. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Kajaanin Generaattori

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 36

Postinumero: 

87100

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Tapahtuman lisätiedot: