Tapahtuma ei ole enää voimassa.

tankotanssishow ja lasten limudisco SFC Kohtauspaikan leirintäalueella

Kajaani | SFC-Kohtauspaikka

Nita Lehdon ja Marjaana Ruokolaisen retkeilyauton, eli tuttavammin VänWallen, ympärille suunniteltu ohjelmakokonaisuus pysähtyy viihdyttämään lapsia ja heidän perheitään Kajaanissa lauantaina 24.7. Naiset ovat ammattivalmentajia, jotka kiertävät jo toistamiseen ympäri leirintäalueita opettamassa koko perheen seisomaan käsillään ja näyttämässä hauskimmat pariakrobatia temput, tavoitteena saada yhä useammat ottamaan kässärit haltuun ja innostumaan uuden taidon oppimisesta.

Ohjelmassa on lasten limudisco, jossa pääsee näyttämään opittuja taitoja musiikin pauhaessa ja savukoneen sauhutessa VänWallen vieressä. Disco huipentuu Nita Lehdon Tanskotanssi-performanceen, joka sai ensiesityksen kesän alussa. Aikaisemmin Nita Lehto on kisannut tankotanssissa SM-tasolla, mutta nyt oman tankotanssisalin pyörittäminen ja esiintymiset ovat siirtyneet ensisijalle.

Marjaana Ruokolainen on entinen ammattiesiintyjä ja nykyinen kulttuurituottaja. "Meillä on Nitan kanssa yhteinen visio siitä, että haluamme luoda tapahtumillamme matalan kynnyksen paikan uuden taidon oppimiseen." Ruokolainen sanoo. Limudisco sai alkunsa Lehdon Tanssikoululta, kun naiset halusivat järjestää harrastajille tapahtuman, jossa he pääsevät näyttämään opittuja taitoja ja viettämään aikaa yhdessä.

"Retkeilyautomme, VänWalle, pääsi monesti mukaan ulkotapahtumiimme, kun sisällä kokoontuminen ei ollut suotavaa." Lehto kertoo. Parkkeeraasimme Wallen naapurin mäen ylle ja kutsuimme Tanssikoulu TNTn väen paikalle.

Osallistujat tulivat vuorotellen takaovista sisään ja pääsivät sivuovesta suoraan pulkkamäkeen. Tätä samaa sisääntuloa tullaan käyttämään varmasti myös kesällä leirintäalueella. Kevään discossa tanssijalka vipatti ja auringon laskiessa otettiin paras kaveri kainaloon ja tanssittiin illan viimeinen hidas.

"Päätimme heti, että myös kesän kiertueelle on tultava disco." Ruokolainen mainitsee. "Ohjelma on ilmaista, mutta ei varmasti tylsää. Tanssille ja kässäreille on tilaa reilusti ja tyyli on vapaa. Tanssia voi tangolla, discoteltassa tai automme sisällä." Lehto kertoo. Muistoksi tapahtumasta jokainen osallistuja voi tuunata itselleen oman kiertuepaidan tai shoppailla Wallekojussa.

Tervetuloa mukaan! Sosiaalisessa mediassa naisten VänWallen reissua voi seurata @_freetoroam_ ja @_nitsku

Kuvatekstit: Nita Lehto.jpg Nita Lehdon ensiesiintymisestä kesällä 2021.
TreffeilläKaravaanareiden Kanssa kesällä2020.jpg Kesän 2020 tapahtuman kahvitaukotunnelmia SFC Kohtauspaikan leirintäalueella.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 24.7. klo 18–19.30

Tapahtumapaikka: 

SFC-Kohtauspaikka

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Luomatie123

Postinumero: 

88200

Postitoimipaikka: 

otanmäki

Puhelinnumero: 

0445597560

Sähköposti: 

markku.tolsa@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: