Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kehoilua - aikuisten taidetanssityöpaja

Kajaani | Kajaanin Generaattori

Kehoilua -työpajojen työskentely pohjautuu ajatukseen, jossa kaiken maailmassa tapahtuvan liikkeen voi nähdä ja kokea tanssina, ja kaikki osaavat tanssia. Tanssia on mm. hengityksen tuottama liike kehossa, käveleminen, kehon mikrotason liikahdukset, loikkiminen, lepääminen ja lumihiutaleen leijaileminen.

Työpajojen keholliset harjoitteet pohjautuvat mm. autenttiseen liikkeeseen, peilisoluteoriaan, sisältä kumpuaviin ja ympäristöstä tuleviin impulsseihin sekä tanssin ja musiikin vuorovaikutukseen. Ryhmän ohjaajana toimiva Satu Rinnetmäki on opiskellut ja koonnut kyseisiä liikeharjoituksia tarpeestaan kasvattaa parempaa itsetuntoa, hahmottaakseen omaa liikekieltään, mahdollistaakseen parempaa läsnäoloa nyt-hetkessä sekä kehittääkseen tunnetyöskentelytaitojaan.

Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki liikkumisesta ja tanssimisesta kiinnostuneet sukupuoleen katsomatta. Osallistuakseen ei tarvitse kokemusta tanssista tai tanssilajeista, eikä erityistä fyysistä kuntoa. Ohjaajana toimii tanssitaiteilija Satu Rinnetmäki.

Voit osallistua niin monelle työpajalle kuin haluat, ja uudet osallistujat ovat tervetulleita jokaiselle kerralle.

Ilmoittautumiset yksittäisille kerroille (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) viimeistään saman viikon keskiviikkona sähköpostilla osoitteeseen info@routacompany.fi tai tekstiviestillä numeroon 044 0556977

Osallistumismaksu 10€/kerta, Roudan jäsenille 8€/kerta.

Maksu pankkikortilla tuntien yhteydessä.

www.routacompany.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • su 16.5. klo 10.45–12.30

Tapahtumapaikka: 

Kajaanin Generaattori

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 36

Postinumero: 

87100

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Tapahtuman lisätiedot: