Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kunnossa EKOina -hyvinvointikiertue

Puolanka | Puolankajärven koulu

Kiertueen tavoitteena on kannustaa omaan ja koko perheen hyvinvoinnista huolehtimiseen marraskuun pimeydestä ja vallitsevista poikkeusajoista huolimatta.

Maksuttomissa Korpikansa seikkailee -kuntomittauksissa pääsee mittauttamaan puristusvoiman, kehonkoostumuksen sekä kestävyyskunnon hengästymättä ja hikoilematta. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi mittauksiin pääsee tänä vuonna ainoastaan ajanvarauksella. Kainuun Sydänyhdistys on myös mukana kiertueella sydänterveyden edistämisen asialla. Ajanvaraus Kainuun Liikunnan internetsivujen www.kainuunliikunta.fi kautta tai puhelimitse 08-632590 arkisin klo 9.00-11.00.

Ulkona yhteistyössä Ekokympin järjestettävässä perheliikuntaosuudessa perheet pääsevät Kurre Kainuulaisen ja Kosti Kompostimadon kanssa seikkailemaan toiminnallisen ja liikunnallisen heijastinsuunnistuksen parissa. Rastien löytämiseksi perheillä on hyvä olla omat taskulamput mukana. Myös säänmukainen pukeutuminen kannattaa muistaa. Tapahtumaan tulevat lapset saavat osallistumisestaan myös pienen Kainuun Osuuspankkien lahjoittaman muiston. Perheliikuntakiertue toteutetaan osana valtakunnallista Lapsen oikeuksien viikkoa.

Korpikansa seikkailee -kuntomittaukset klo 15.00-19.00 sisätiloissa.
Koko perheen heijastinsuunnistus klo 17.00-19.00 ulkona piha-alueella.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 24.11. klo 15–19

Tapahtumapaikka: 

Puolankajärven koulu

Sijaintikunta: 

Puolanka

Käyntiosoite: 

Koulukatu

Postinumero: 

89200

Postitoimipaikka: 

Puolanka

Tapahtuman lisätiedot: