Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Miks ovet ei aukene meille?

Paltamo | Kainuun Opisto

Tule lietsomaan rauhaa Kainuun Opistolle 21.3. klo 12 alkaen.

Rasisminvastaisenviikon tapahtumassa mukana on kansanedustajaehdokkaita Kainuusta ja Oulun vaalipiirin alueelta, jotka antavat suvaitsevaisuuslupauksen, jossa kertovat, kuinka voivat omalta osaltaan edistää rasisminvastaista toimintaa, sekä edistää vähemmistöryhmien asemaa yhteiskunnassa ja työelämässä.

Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan osallistumisestasi etukäteen, jotta tiedämme varautua riittävällä määrällä istumapaikkoja. Ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen ovetaukenee@kainuunopisto.fi.

Päivän esiintyjät:

Kainuun Opiston Raipe- ja Elämää varten -hankkeet esittäytyvät ja kertovat toiminnastaan. Raipe-hanke edistää aikuisten perusopetuksessa opiskelevien maahanmuuttajien työhön siirtymistä työelämäjaksojen avulla. Elämää varten -hanke edistää romanien asemaa avoimen dialogin ja tiedon lisäämisen avulla. Näin voidaan ehkäistä syrjintää sekä kasvattaa luottamusta ja yhteistyötä romanien ja Kainuun alueen viranomaisten välillä.

Mahdi Mozafari on Kainuussa Puolangalla asuva opiskelija, joka kertoo omakohtaisia kokemuksia viikon aiheesta. Mahdi omaa laajan näkemyksen nykynuoren asemasta Kainuun korpimaisemissa ja on erinomainen esimerkki siitä, miten vahvalla motivaatiolla pääsee elämässään eteenpäin juuri sinne, mitä tulevaisuudeltaan haluaa.

Paleface, joka on yksi Suomen tunnetuimmista rap-artisteista, sekä monipuolinen kulttuurivaikuttaja. Hän on saanut useita platinalevyjä ja Emma-patsaita, sekä muita kunnianosoituksia, kuten Suomen kulttuurirahaston tunnustuksen "sosiaalisesta tarkkanäköisyydestä". Sekä puhujana, että muusikkona, hän saa yleisön tempautumaan ja eläytymään mukaansa.

Edistetään yhdessä rasisminvastaisella viikolla yhdenvertaisuutta!

Tapahtuma-ajat: 

  • to 21.3. klo 12–15

Tapahtumapaikka: 

Kainuun Opisto

Sijaintikunta: 

Paltamo

Käyntiosoite: 

Tahvintie 4

Postinumero: 

88380

Postitoimipaikka: 

Mieslahti

Tapahtuman lisätiedot: