Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Bomban stand up -ilta

Nurmes | Break Sokos Hotel Bomba

Nyt sitä olisi tarjolla. Nimittäin stand up -komiikkaa livenä Sokos Hotelli Bombassa! Siispä laita ykköset päälle, lapset mummolaan, Kymmenen Uutiset nauhalle ja tule nauramaan vatsalihaksesi kipeäksi kuuden koomikon seurassa.
Ilta polkaistaan käyntiin kello 20:00, joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Ehdit nappaamaan tiskiltä itsellesi ja seuralaisellesi kylmät huurteiset ja valitsemaan hyvät paikat.
Liput ennakkoon Sokos Hotelli Bombasta 10e, ovelta 12e tapahtumailtana.

Illan isäntänä toimii Toni Jyvälä
Toni Jyvälä on Lapin Kemijärveltä Tampereelle tiensä löytänyt stand up -koomikko. Jo pelkästään se, että kerrankin näkisit aidon kemiläisen, on hyvä syy tulla Bombaan!
Ensimmäisen keikan hän teki jo 2005, joten kokemusta riittää jaettavaksi asti. Toni on esiintynyt niin televisiossa (Naurun Tasapaino, Nelosen Stand Up!), konserttisaleissa ja teatterin lavalla Porin Rakastajat-teatterissa.
Tonin stand up on erittäin hyvän tuulinen sekoitus itseironiaa ja tarkkoja huomioita maailmasta.

Pääesiintyjänä häärii Olli Siiki
Olli Siiki on stand up -koomikko Tampereelta, joka erottautuu energisellä ja yhtä aikaa rytmikkäällä esityksellään. (Leppoisalla Tampereen murteella) Olli hyökkää lavalla tunnistettavien arkipäivän asioiden pariin johdattaen katsojan naurualtaan syvään päähän. Olli on komiikan luottopakki, masentunut ilopilleri joka hoitaa hommansa useiden vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.
Tyyliltään Ollin komiikka on eläväistä ja omakohtaista. Ollin sydämellisyys huokuu lavalla syvällekin leikkaavien juttujen läpi. Esityksen rytmi voi vaihdella energisestä tykityksestä rauhallisempaan pohdiskeluun. Ollin perheeseen kuuluu avovaimo Jenna sekä koiria, paljon koiria. Jenna on perheen koirakuiskaaja ja Olli ei ole.

Lavalla nähdään myös neljä muuta koomikkoa:
Lauri Talikka
Jani Autio
Ville Vauhkonen
Markus Luostarinen

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 15.3.

Tapahtumapaikka: 

Break Sokos Hotel Bomba

Sijaintikunta: 

Nurmes

Käyntiosoite: 

Tuulentie 10

Postinumero: 

75500

Postitoimipaikka: 

Nurmes

Puhelinnumero: 

010 7830 450

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Lippujen hinnat: 

10e ennakkoon, 12e ovelta

Lipunmyyjät: