Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Bomba Roots - Erja Lyytinen, Housepattons, Huojuva Lato

Nurmes | Bomba

Bomba Roots tarjoaa jo kolmannen kerran monipuolista juurimusiikkia Nurmeksessa countryn, bluesin, rock"n"rollin ja bluesrockin rytmein. Tapahtuma järjestetään Ravintola Bomban juurevassa karjalaismiljöössä.

Pääesiintyjäksi tapahtumaan saapuu kansainvälisesti arvostettu Erja Lyytinen, joka voitti European Blues Awardsin "Best Guitarist" -kategorian vuonna 2017. Erja Lyytinen julkaisi huhtikuussa yhdeksännen studioalbuminsa Another World. Ennen Nurmesta Erja Lyytinen on ehtinyt keikkailla yhtyeensä kanssa uuden albumin tiimoilta kotimaisen konserttisalikiertueen lisäksi Englannissa ja Saksassa.

Housepattons soittaa juurimusiikkia laajalla kirjolla ja rautaisella kokemuksella. Ohjelmistossa on akustista ja sähköistä kantria, bluesia ja rock"n"rollia. Laulaja-kitaristi Timo Vakkilainen tuli alun perin tunnetuksi legendaarisen Vanha Isäntä -kokoonpanon riveistä. Tero Pulkkinen on soittanut eri kokoonpanoissa mm. Veli-Matti Järvenpään ja Eero Raittisen kanssa ja on tunnettu myös Freukkareiden multi-instrumentalistina. Basisti Tema Lampinen on Vakkilaisen tapaan ollut mukana niin Vanha Isäntä- kuin Dimlights-bändeissä. Rumpalina toimii Nurmeksen Porokylässä syntynyt Tero Mikkonen, joka vaikuttaa myös ahkerasti keikkailevassa Southpaw Steel"n Twang- orkesterissa.

Huojuva Lato on itäsuomalaisen, suomenkielisen kantrin ehdoton ykkösnimi. Freukkareiden ja Jussi Raittisen kaltaisista härmäkantrin mestareista inspiroitunut yhtye on vakiovieras Bomba Roots -tapahtumassa. Alkuperäisjäsentensä laulaja-kitaristi Suonna Konosen ja tyylikästä slidekitarointia tarjoilevan Ilkka Vartiaisen johdolla Huojuva Lato on heiluttanut toistakymmentä vuotta pohjoiskarjalaisen kantrin lippua.

Ennakkoliput 22 euroa ja lisätiedot netistä: https://www.raflaamo.fi/fi/tarjoukset/tarjous/bomba-roots-erja-lyytinen-...
Liput ovelta klo 19.30 alkaen 25 euroa.

Tervetuloa (K-18)

Tapahtuma-ajat: 

  • la 25.5.2019 klo 19.30–su 26.5.2019 klo 2.00

Tapahtumapaikka: 

Bomba

Sijaintikunta: 

Nurmes

Käyntiosoite: 

Suojärvenkatu 1

Tapahtuman lisätiedot: