Pate Mustajärvi: Tämä(kin) tarina on tosi

Kuhmo | Kuhmo-talo

PATE MUSTAJÄRVI JATKAA KULKUAAN TOSITAPAHTUMIEN TIELLÄ
Pate Mustajärven kalenteri täyttyy keväällä 2021 "Tämä(kin) tarina on tosi" -soolokonserteista, joissa mies esiintyy kitarasäesteisesti viime vuosien tapaan teatterisalien näyttämöillä, sekä konserttisalien ja klubien lavoilla. Kiertue kaartaa keväällä yhteensä 25 kiertuepaikkakunnalle ympäri Suomen.
"Töihin lähdetään innolla ja tietysti toivoen, että maailma makaa keväällä mallillaan ja tapahtumia on edelleen mahdollista järjestää. Se olisi niin meidän ammatikseen esiintyvien kuin yleisönkin edun mukaista", heittää Mustajärvi.
Konserttien musiikillinen anti koostuu Mustajärven koko liki 40-vuotisesta soolotuotannosta ja saa lisämausteensa kiertueen nimen mukaisesti jo syntyessään legendaarisista Mustajärvi-tarinoista, jotka kuljettavat kuulijan laulujen taustoihin, syntyyn ja seurauksiin. Säestyksestä vastaa kitaristi Ari Kankaanpää.
Konsertissa kuullaan takuuvarmasti ainakin sellaiset kansansuosikit kuin “Jukeboksin luona”, “Mä elän vieläkin” ja “Ukkometso”.
Mustajärven tuore single “Älkää jättäkö” on tosipohjaisuudessaan luontainen jatko miehen syksyllä 2019 julkaistulle sooloalbumille “Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä”, jonka sanoituksellinen sisältö perustuu esittäjänsä lapsuudessa kohtaamiin persooniin, oman kylän miehiin ja naisiin.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 8.5.2021 klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kuhmo-talo

Sijaintikunta: 

Kuhmo

Käyntiosoite: 

Koulukatu 1

Postitoimipaikka: 

Kuhmo

Puhelinnumero: 

08 6155 5451

Sähköposti: 

kuhmo.talo@kuhmo.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

35 €

Lipunmyyjät: 

Kuhmo-talo

Puhelinnumero: 

08 6155 5450

Osoite: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900 (maksullinen numero)

Osoite: 

Järjestäjä: