Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Treffit Karavaanareiden Kanssa!

Kajaani | SFC-Kohtauspaikka

Akrobatiaa, yhteinen kahvihetki ja treenivälineet vapaassa käytössäsi! Tutustutaan karavaanareihin ja kotimaan matkailuun. Tule mukaan viettämään hauska kesäpäivä ja kerro parhaat tarinat matkoiltasi.

Me ollaan kaksi vanhaa kaverusta Nita ja Marjaana, nykyisin käsilläseisontataiteilijan ja Disney On Ice -luistelijan viihdyttävä combo. Yhdistimme osaamisemme keväällä 2020 ja nyt me ollaan Free To Roam. Visiona inspiroida aktiiviseen elämäntapaan ja viedä ohjelma sinne missä sitä tarvitaan.

Me tehtiin Nitskun kässäribussista retkeilyauto ja pakkasimme mukaan parhaat treenivälineet Treffeillä Karavaanareiden Kanssa -kiertuetta varten. Tarkoituksena on tutustua karavaanareihin ja viedä lomalaisille tekemistä. Leiriydymme leirintäalueelle muiden tapaan ja vietämme rentoa kesäpäivää karavaanareiden kanssa.

Mukana on kahvipöytä, tankotanssitanko ja sirkusteemaisia treenivälineitä. Yhteisellä kahvitauolla laitetaan kahvit tippumaan ja tehdään pari TikTok-sovelluksesta tuttua haasteliikettä. Kahvipöydän ääressä rupatellaan ihan rauhassa ja täytetään perinteistä ystäväkirjaa. Kahvitauolle pääsee mukaan myös @sfkaravaanareiden Instagram-tilin kautta, sillä pidämme jokaiselta kahvitauolta perinteisen kahvitauko-liven!

Iltanuotion sijaan, ohjelmaan kuuluu Ihmety ja Innostu -akrobatiashow, johon saa ihmetyksen jälkeen tulla mukaan. Kaikille yhteisessä koreografiassa annetaan musiikin viedä ja tehdään tuttuja sekä tuntemattomia liikkeitä! Kesään 2020 sopivat lavatanssit ovat VänWallen(retkeilyautomme) edessä, tervetuloa mukaan! :)

Lisäksi pidämme kaikille avoimen Kässärit Haltuun Lomalla -workshopin, jossa rakennetaan käsilläseisontaa tuen ja parin avustuksella askel askeleelta. Tyyli on tuttu Nitskun 200 kaupungin Kässärit Haltuun -kiertueelta: tunnin päätteeksi jokainen seisoo käsillään. Workshop on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia käsilläseisonnan. Lähtötasoa ei ole. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä treenaajia, joten kannattaa olla nopea. Workshopin hinta:39€, ilmoittaudu mukaan info@freetoroam.fi

VänWalle saapuu paikalle torstaina 16. heinäkuuta ja on paikalla seuraavat 48tuntia. Treenivälineet ovat vapaassa käytössä koko vierailun ajan.

Ohjelma:
torstai 16.7.
Kässärit Haltuun Lomalla -workshop kutsuvieraile klo 12:00-14:00. Mukana paikallisia vaikuttajia!
Yhteinen kahvitauko klo 14:00-15:00
Innostu ja Ihmety -akrobatiashow klo 18:00

perjantai 17.7.
Kässärit Haltuun Lomalla -workshop klo 12:00-14:00. Ilmoittaudu mukaan info@freetoroam.fi
Yhteinen kahvitauko klo 14:00-15:00
Innostu ja Ihmety -akrobatiashow klo 18:00

Koko reittikarttamme ja lisätietoja löytyy osoitteesta freetoroam.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 18.7. klo 8–10

Tapahtumapaikka: 

SFC-Kohtauspaikka

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Luomatie123

Postinumero: 

88200

Postitoimipaikka: 

otanmäki

Puhelinnumero: 

0445597560

Sähköposti: 

markku.tolsa@gmail.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: