Tapahtuma on peruttu.
Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lastenkulttuuritapahtuma TUORE

Kajaani | Kajaanin Generaattori

Hip huraa!

Kulttuuria tuoreille ihmisille! Lastenkulttuuritapahtuma TUORE järjestetään ensimmäisen kerran 22.-24.1.2021 Generaattorilla. Festari syntyi halusta luoda Kajaaniin iloinen ja värikäs tapahtuma keskelle sydäntalvea, ja niille kaikkein siisteimmille tyypeille. Tapahtuma tarjoaa priimaa sisältöä tuoreille katsojille!

TUORE kokoaa yhteen kolme kainuulaista lastenkulttuuria tekevää yhteisöä - Kultturan, Routa Companyn ja Vaara-kollektiivin. Festareilla esitetään kolmen päivän aikana 5 eri esitystä. Liput kaikkiin esityksiin maksavat 8€ / katsoja. Liput esityksiin voi ostaa festarin lippukaupasta.

Koronavirus asettaa edelleen rajoituksensa kaikelle esitystoiminnalle. Järjestämme tapahtuman vastuullisesti voimassaolevia ohjeistuksia noudattaen, ja siksi pääsylippuja myydään toistaiseksi vain 20kpl / esitys. Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista hetimiten. Ennakkoon ostetut liput lunastetaan takaisin, mikäli festari joudutaan perumaan. Lippuja on saatavilla myös ovelta ennen esityksiä, mikäli niitä on jäljellä.

Lisätietoja: www.kajaaningeneraattori.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • su 24.1.

Tapahtumapaikka: 

Kajaanin Generaattori

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 36

Postinumero: 

87100

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Tapahtuman lisätiedot: