Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Digimarkkinoinnin ja- viestinnän keinot haltuun!

Kajaani | Kaukametsän opiston auditorio

Kaipaako yhdistyksesi lisää harrastajia? Haluatko tavoittaa uusia asiakkaita? Tule hakemaan digimarkkinoinnin ja someviestinnän ajankohtaiset vinkit tiistaina 19. helmikuuta klo 17.30 alkaen Kaukametsäopistoon. Tietokirjailija, markkinointipäällikkö, KTM, TkT Minna Komulainen kertoo, miten digimarkkinoinnin ja -viestinnän keinoja voi hyödyntää.

Luento johdattaa osallistujat monikanavaisen digi- ja somemarkkinoinnin maailmaan. Luennolla käydään myös läpi someviestintää eri kanavissa, olipa kyseessä Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter tai Youtube. Lisäksi Komulainen kertoo, miten minibudjetilla pääsee digiin, mitä virheitä kannattaa välttää, sekä miten rakennetaan vahva ja koukuttava viestintästrategia. Esitys pohjautuu Komulaisen uutuuskirjaan Menesty digimarkkinoinnilla (Kauppakamari 2018). Luennon konkreettisia oppeja voi hyödyntää, vaikkapa oman yhdistyksen toiminnan esittelyyn, yrityksen tuotteiden markkinointiin, paikkakunnan markkinointiin tai ihan omaksi iloksi. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tekniikan tohtori, KTM Minna Komulainen on tutkinut digitalisaation mahdollisuuksia suomalaisissa pk-yrityksissä. Komulainen työskentelee digimarkkinoinnin ja -liiketoiminnan kehittämisen parissa mediassa ja mainostoimiston markkinointipäällikkönä. Hänellä on myös pitkä kokemus työskentelystä toiminnanjohtajana ja innovaatioiden kaupallistamiskonsulttina yritysneuvontajärjestössä. Komulainen on aktiivinen tietokirjailija, kolumnisti ja bloggari. Hän on kirjoittanut 34 julkaisua muun muassa palvelumuotoilusta, strategisesta johtamisesta, paikan ja maisemabrändäyksestä. Lisäksi hän kirjoittaa kolumneja lehtiin ja omaa blogia (digitaalinenliiketoiminta.fi).

Lisätiedot kirjasta: https://www.kauppakamarikauppa.fi/menesty-digimarkkinoinnilla.html

Tapahtuman sivut: https://www.facebook.com/events/528712567622261/

Ajankohtainen bloggaus: http://digitaalinenliiketoiminta.fi/digitrendit-2019/

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 19.2. klo 17.30–18.30

Tapahtumapaikka: 

Kaukametsän opiston auditorio

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Koskikatu 4 B

Postinumero: 

87200

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Puhelinnumero: 

0447100214

Sähköposti: 

kaukametsa.opisto@kajaani.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Minna Komulainen

Järjestäjä: