Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tanssillinen iltama

Kajaani | Generaattori

Roudan työpajojen tarjoilemien tunnelmapalojen lomassa Roudan taiteellinen johtaja Jouni Järvenpää esittää tervehdyksensä ja säestää jutteluaan stepaten. Luvassa on myös ensimmäinen kurkistus Roudan tammikuussa ensi-iltaan tulevaan esitykseen Harh, varp, parhaillaan! Aino Purhonen ja Jasu Parviainen esittävät teoksesta pienen pätkän.

Koronatilanteen vuoksi kahvi, pulla tai kaakaotarjoilua ei ole, koska emme pysty järjestämään sitä turvavälejä huomioiden. Loistavan tunnelman ja jaetun hetken luoman lämmön takaamme kyllä, siitä emme tingi. Ja oman termarin ja eväät saa jokainen halutessaan tuoda mukanaan.

Roudan yleisötyön ryhmät - Aikuisten KEHOILUA tanssityöpaja, lasten Taidetanssi ja eläkeläisten Tanssivat kahvit ovat työskennelleet syksyn ajan tanssitaiteilija Satu Rinnetmäen ohjauksessa. Tanssillisessa iltamassa ryhmät näyttävät osia tekemistään harjoitteista. Kaikki työpajat jatkavat myös keväällä 2021, joten iltama on loistava tilaisuus tutustua toimintaan ja innostua lähtemään keväällä mukaan.

Tanssillinen iltama järjestetään koronarajoitteet huomioiden, ja katsomopaikkoja on hyvin rajallinen määrä. Suosittelemme varaamaan lipun ajoissa!

Tanssillinen iltama Generaattorilla sunnuntaina 22.11.2020 klo 15
Liput 5€, lippuvaraukset info@routacompany.fi tai tekstiviestillä 044 055 6970.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 22.11. klo 15–16.30

Tapahtumapaikka: 

Generaattori

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 36

Postinumero: 

87100

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Puhelinnumero: 

044 0556977

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: