Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sulo Stomp rock & roll bilert

Kajaani | Ravintola Sulo

Vanhempaan rock & rollin erikoistunut tapahtuma Kajaa

the Barnshakers ( FI)

No hei, Barnshakers, anyone!? Jos olet vähäänkään seuraillut suomalaista rockabilly sceneä viimeisen 30 vuoden aikana, niin silloin tämä orkesteri on sinulle tuttu. Ja jos ei ole, nyt on korkea aika tutustua. Bändi on keikkaillut kaikilla isommilla eurooppalaisilla rockabilly-festareilla, Japanian ja Australiat on käyty ja pelkästään USA:ssa on tehty satakunta keikkaa.

Bändi toiminut myös säestäjänä useille originaali staroille (mm.Hank Thompson, Narvel Felts, Hayden Thompson, Alvis Wayne, Johnny Carroll, Sanford Clark, Huelyn Duvall jne) ja kertoo omalla tavallaan sen että tyyli on on 100 hallussa.

Orkesterin solisti Vesa Haaja on jakanut talenttiaan myös Whistle Baitin, Hi Fly Rangersin, Agentsien ja viimisimpänä Pääesiintyjien riveissä. Kitaristi Jussi Huhtakangas tunnetaan erittäin tyylitajuisena pikkaajana jolla vanha rockabillytyyli saa soppaan mausteita myös mm.jazzista. Jussi on tehnyt omia soololevyjä ja keikkoja nimellä Lester Peabody ja hänellä oma vankka kannatajakuntansa pitkin maailmaa. Suositellaan kaikille kitaradiggareille lajista ja letin kuosista riippumatta.

Vesa Haaja/laulu & kitara
Jussi Huhtakangas/kitara
Mika Liikari/basso
Jani Ahtiainen/rummut

http://www.finnishrocknroll.com/barnshakers.html

Black Raven (D)

Mustaa Korppia tituleerataan usein revival-rokiksi, teddyboy-rokiksi ja milloin mitenkin. Perusolemus on helpointa kiteyttää - selkeää ja tanssittavaa perus rock & rollia. Ei progekiekuroita, ei puhaltimia
eikä mitään muutakaan ylimääräistä - trio on rockin perusmuoto ja tämä bändi toteuttaa sitä omalla stailillaan.

Bändi on perustettu Saksanmaalla 1992 joten mistään tuoreesta tapauksesta tai märkäkorvista ei ole kyse. Bändi sai Korpeille sopivan lentävän lähdön jo heti alkutaipaleellan, kun se kiinnitettiin Englantiin Teddy Boy Weekenderille 1995.

Siitä lähtein bändillä on ollut hyvä suksee tämän genren keikkamarkkinoilla, rehdin meiningin myötä diggareita on tullut myös genren ulkopuolelta, mistä kiinnitys Rock am Ring festivaaleille on hyvä esimerkki. Bändi on tehnyt neljä omaa levyä, joista viimeisin Rockbox revival ilmestyi viime vuonna.

Black Raven

Julian Wiethoff , laulu , kitara
Jens Feldhaus rummut
Bojan Lutz basso

https://www.blackraven.de

DJ Rokkipekka (Savo)

DJ Rokkipekka on Savon parhaiden bileiden eli Ladybug Rock & roll weekenderin vakiodj ja rytmimestari. Pekka ei soita bittiä ja biittiä vaan kaikki musiikki tulee vinyyleiltä niinkuin tällaisissa bileissä pitääkin.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 7.12. klo 21

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Sulo

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Kauppatu 20

Postinumero: 

87100

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Tapahtuman lisätiedot: