Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pintaa syvemmälle - Mikko Hassinen ja Söderbacka & Matikainen Duo

Kajaani | Kaukametsä, Kouta-sali

'Pintaa Syvemmälle': Mikko Hassinen & Söderbacka-Matikainen Duo

Rumpali Mikko Hassisen, kitaristi Martin Söderbacka ja basisti Eevalotta Matikaisen mukaansatempaava jazzkonsertti tarjoaa hetkessä elävää musiikkia ja mielenkiintoisia tarinoita kulissien takaa.

Mikko Hassinen on Kajaanilaislähtöinen musiikin monitoimi-osaaja, joka tunnetaan rumpujen soiton lisäksi myös säveltäjänä, kapellimestarina ja tuottajana. Hassinen on johtanut pitkään omia yhtyeitään ja säveltänyt niille monipuolisesti erityylistä jazzmusiikkia aina konerytmeille rakentuvasta ilmavasta elektrojazzista akustisempaan jazziin. Muusikkona Hassinen on ehtinyt toimia lukemattomien artistien kanssa, sekä levyttänyt laajasti eri solisteille. Hänen soittoaan voi kuulla mm. Saksofonisti Eero Koivistoisen, laulajien Vesa-Matti Loiri sekä Maarit Hurmerinta, sekä rytmimuusikoiden Jimi Tenor sekä Ninni Poijärven levytyksillä.

Säveltäjänä ja kapellimestarina Hassinen on tullut parhaiten tutuksi UMO -bigbandin riveistä. Pienyhtye- ja big band -tuotannon lisäksi Hassinen on säveltänyt musiikkia muun muassa soolopianolle ja erilaisille kamarikokoonpanoille ja tanssiteoksiin. Vuonna 2009 Hassinen voitti Esko Linnavalli -sävellyskilpailun teoksellaan Karhunvartija ja vuonna 2015 Hassiselle myönnettiin Teosto-palkinto levystä Elektro GT.

Kokkolalaisten muusikoiden, Martin Söderbackan ja Eevalotta Matikaisen, muodostama Söderbacka-Matikainen Duo esittää monivivahteista ja tunnelmallista musiikkia. Viime vuosina kaksikko on ideoinut paljon erilaisia projekteja ja konsertteja vaihtuvien vieraiden kanssa. Nyt kuultava yhdistelmä musiikkia ja tarinoita sai alkunsa syksyllä 2019 Söderbacka-Matikainen Duon aloitettua ”Pintaa Syvemmälle” musiikki- ja tarinaklubi-illat Kokkolassa. Tämä jalkautuu nyt ensimmäisen kerran Kajaaniin vieraanaan rumpali Mikko Hassinen. Illasta erityisen tekee se, että konsertin keskellä on osio, jossa Martin ja Eevalotta kyselevät Hassiselta hänen urastaan ja mielenkiintoisista sattumuksista elämän varrelta. Tarinat vievät syvälle kulissien taakse avaten konsertissa soitettavien kappaleiden taustoja ihan uudella tavalla. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen konserttielämys.

Mikko Hassinen - rummut
Eevalotta Matikainen - kontrabasso
Martin Söderbacka - kitara

www.elivejazz.fi
www.elivemusic.fi
www.facebook.com/soderbackamatikainenduo
www.facebook.com/elivemusicfinland
www.instagram.com/elive_music

Konsertti kuuluu Kaiku-kortin piiriin.

Liput: 20 € /15 €
Lipunmyynti: Kajaani Info, Pohjolankatu 13, puh. 08 6155 2555, avoinna ma-pe klo 9-15
ja tuntia ennen konserttia ovelta.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 16.9. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kaukametsä, Kouta-sali

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Koskikatu 2

Postinumero: 

87200

Postitoimipaikka: 

Kajaani

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Tapahtumapäällikkö Tuula Tikkanen, puh. 044 7100 922

Lippujen hinnat: 

20/15 €

Lipunmyyjät: 

Kajaani Info

Puhelinnumero: 

08 6155 2555

Osoite: 

Järjestäjä: 

Kajaanin kaupunki, Kaukametsän kulttuuripalvelut