Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Nais-Girls Kuutamolla -laulukonsertti

Kajaani | Kartanohotelli Karolineburg

Lauluyhtye Nais-Girls aloitti yhdessä laulamisen jo vuonna 1999 neljän naisen kesäprojektina kahdella barbershop-laululla (barbershop - säestyksetön, neliääninen, amerikkalaisperäinen laulumusiikki). Ohjelmisto on vuosien varrella laajentunut muuhunkin kevyeen laulumusiikkiin.

Ominta Nais-Girlsille on a cappella tai kevyesti kitaralla tai pianolla säestetty laulu, stemmoja on kappaleesta riippuen kahdesta viiteen. Ohjelmisto vaihtelee kotimaisista ikivihreistä vasta vaaleanvihreisiin, jazzstandardeista kansakoululauluun, Beatlesistä Bowieen ja onpa mukana ripaus ysärimusaakin.

Juhlakonsertissa kuullaan useita tuttuja helmiä yhtyeen tähänastiselta taipaleelta, mutta mukana on myös muutamia ensiesityksiä. Laulajien määrä on vaihdellut neljästä yhdeksään, mutta melkein 15 vuotta porukka pysyi alkuperäisen ytimen ympärillä.
Nykyisin perustajajäsenistä mukana on enää Eija Makkonen. Muut laulajat nykyisessä kokoonpanossa ovat Anna-Liisa Heikkinen (2002-), Heli Juntunen (2007-), Erika Mankinen (2017-) ja Minna Niemi (2014-). Lauluyhtyettä on harjoituttanut vuodesta 2003 alkaen Kyösti Karttunen, joka toimii tarvittaessa myös säestäjänä.

Yhtyeen motto on "Elämäntapana laulu, elämän suolana yhtyelaulu, intohimona yhteissointi".

Tapahtuma-ajat: 

  • la 9.11. klo 15–17

Tapahtumapaikka: 

Kartanohotelli Karolineburg

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Karoliinantie 8

Postinumero: 

87250

Postitoimipaikka: 

Kajaani

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: