On hetki -konsertti

Kajaani | Kaukametsän konserttisali

Lauluyhtye Nais-Girlsin ja Kuhmo Big Bandin yhteiskonsertti. Yhtyeet tarjoavat uudenvuoden viettoon viihdyttävän ja moni¬puolisen ohjelman. Konsertissa kuullaan svengaavaa big band -musiikkia ja soinnukasta yhtyelaulua moneen makuun. Kuhmo Big Bandin solisteina ovat Sofia Henneken ja Elmeri Kinnunen. Orkesteria johtaa totuttuun tapaan Arrigo Christian Blom. Kajaanilaista, juuri 20-vuotistaiteilijajuhlaa viettänyttä Nais-Girls laulu-yhtyettä luotsaa Kyösti Karttunen.
Lauluyhtye Nais-Girls on ilahduttanut kainuulaisia jo 20 vuotta omilla konser¬teillaan, yhteiskonserteilla, hyväntekeväisyysesiintymisillä sekä esiintymisillä erilaisissa yritysten tilaisuuksissa, valmistujais- ja eläke-juhlissa sekä syntymä¬päivillä. Ominta Nais-Girlsille on säestyksetön a cappella tai kevyesti säestetty laulu. Stemmoja on kappaleesta riippuen kahdesta viiteen. Ohjelmisto vaihtelee kotimaisista ikivihreistä vasta vaaleanvihreisiin, jazzstandardeista kansakoulu¬lauluihin, Beatlesistä Bowieen, ja onpa mukana ripaus ysärimusaakin. Lauluyhtye Nais-Girls juhlisti marraskuussa 20-vuotis¬taivaltaan omalla konsertilla ja nyt juhlavuosi huipentuu yhteis¬konserttiin Kuhmo Big Bandin kanssa.
Kuhmo Big Band (KBB) aloitti toimintansa keväällä 1996. Kuhmo Big Bandissa soittaa musiikin ammattilaisia, Kuhmon musiikkiopiston opiskelijoita ja pitkän linjan harrastajia. Vuodesta 2012 Kuhmo Big Band on järjestänyt 1-2 konserttia vuosittain erilaisilla teemoilla mm. elokuvamusiikkia, suomalaisia iskelmiä 50-60-luvuilta ja lattari-ilta. Konserteissa on ollut useita solistivieraita.

Konsertti kuuluu Kaiku-kortin piiriin.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 1.11.2020 klo 15

Tapahtumapaikka: 

Kaukametsän konserttisali

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Koskikatu 4 A

Postinumero: 

87200

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Tapahtumapäällikkö Tuula Tikkanen, puh. 044 7100 922

Lippujen hinnat: 

15/12 €

Lipunmyyjät: 

Kajaani Info

Puhelinnumero: 

08 6155 2555

Osoite: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: 

Kajaanin kaupunki, Kaukametsän kulttuuripalvelut