Antti Railio & JP Leppäluoto: Ensi-ilta! konserttikiertue

Kajaani | Kaukametsän konserttisali

Ensimmäistä kertaa yhdessä konsertoivat tenori Antti Railio ja baritoni JP Leppäluoto nähdään syys- ja lokakuussa konserttisaleissa kautta maan. Suomen eturivin mieslaulajat tulkitsevat niin yksin kuin yhdessä tunnettuja rock- ja pop- kappaleita. Lisäksi heiltä kuullaan omaa soolotuotantomateriaalia.
Luvassa on lainabiisejä yhtyeiltä ja artisteilta, jotka ovat vaikuttaneet näiden musiikillisten veljesten uraan ja soundiin - lapsuudesta tähän päivään.
Antin omasta tuotannosta konserteissa kuullaan mm. ”Halla ja etelätuuli”, ”Samaan marmoriin” ja ”Sun jälkeen routaa”. JP:n omasta tuotannosta livenä ovat kuultavissa singlet ”Kuoppa” ja ”Shalalaa” sekä poimintoja tuoreelta soololevyltä. Aiemman yhtyeensä Charonin jättihitti ”Little Angel” taipuu nyt konserttisaliversioksi.
Voimakasääniset tulkitsijat ovat tehneet raskaan rockin ja iskelmän saralla uraa niin soolona kuin eri yhtyeissä sekä Raskasta Joulua -kokoonpanossa.
Vaikuttavat äänet ja tulkinnat niin yksin kuin yhdessä tarjoavat elämyksellisen illan ja ainutlaatuisen kokemuksen syksyn pimeneviin iltoihin!

Liput: 40 €

Ennakkomyynti: Kajaani Info ja Lippupiste

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 2.10. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kaukametsän konserttisali

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Koskikatu 4 A

Postinumero: 

87200

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

ProPromotion Oy, puh. 040 865 1618

Lippujen hinnat: 

40 €

Lipunmyyjät: 

Kajaani Info

Puhelinnumero: 

08 6155 2555

Osoite: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: 

ProPromotion Oy