Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Ota opiksi tee todeksi - urasuunnittelu ja rekrykäytävä

Kajaani | Prisma

Kaikille ja kaiken ikäisille suunnattu tapahtuma, johon voi tulla juttelemaan ja etsimään tietoa sekä saamaan ideoita opiskeluun, työhön, ammatinvaihtoon ja lisäopintoihin. Voit kysyä myös uravalmennuksista, ohjauksesta tai muusta uravalintoihin liittyvästä tuesta sekä elämänhallintaan liittyvistä asioista.

Keskeisiä aiheita ovat koulutus, ammatti ja työnhaku yksilöllisten tarpeiden tai tavoitteiden mukaan. Mukana on palveluntarjoajia julkiselta, yksityiseltä ja kolmannelta sektorilta esittelemässä toimintaansa, jotka sopivat erilaisille ihmisille koulutuksen, työnteon ja -haun suhteen. Lisäksi saat tietoa ohjaus- ja tukipalveluista opiskelun tai työnteon ohessa.

Jos mietit sinulle sopivaa koulutusta ja opiskelumuotoa, niin tule mukaan! Jos tarvitset nykyisessä työssäsi lyhyt- tai täydennyskoulutusta, ammatillista kuntoutusta tai olet vaihtamassa ammattia, tule mukaan!

Avainsanoja ovat esimerkiksi koulutus, aikuiskoulutus, oppisopimuskoulutus, täydennyskoulutus, työvoimakoulutus, jatkokoulutus, korttikoulutus, erikoistumiskoulutus, opiskelu, aikuisopiskelu, ammatti, ammatinvalinta, ammatinvaihto, ammatillinen kuntoutus, työelämä, työpaikka, työpaikkahakemus, työkortit, portfolio, cv, ansioluettelo, työnhaku, työhaastattelu, työnhakuvalmennus, työnvälitys, henkilöstön rekrytointi, työvalmennus, työhönvalmennus, uravalmennus, työhakemus.

Tarkempia tietoja palveluntarjoajista/esittelijöistä saat osoitteesta:
http://www.kajaani.fi/otaopiksiteetodeksi
Listaa päivitetään uusien esittelijöiden ilmoittautuessa tapahtumaan.

Löydät tapahtuman myös facebookista: https://www.facebook.com/events/425152675000058/

Kysy lisää Ohjaamo Nupan neuvontapisteestä:
Neuvokki
Asemakatu 2, Kajaani
puh 044 4214 373
avoinna klo 9.00 – 15.00

Tapahtuma-ajat: 

  • to 22.8. klo 12–17

Tapahtumapaikka: 

Prisma

Sijaintikunta: 

Kajaani

Käyntiosoite: 

Veturitie 1

Postinumero: 

87100

Postitoimipaikka: 

Kajaani

Tapahtuman lisätiedot: